Valvontaa, neuvontaa ja hivenen sisustamista

Valvonta

Yrityksellä on mahdollisuus tarjota valvontaa pienempiin talonrakennuksen peruskorjaus- tai uudisrakennuskohteisiin. Valvojan työkokemus on hankittu niin kunnallisen rakentamisen kuin rakennusliikkeiden kautta. Valvoja on perinteisen kaavan mukaan edennyt rakennusalalla. Rakennustyöt on aloitettu eräällä Tampereen Hervannan uudisrakennustyömaalla 1970-luvulla. Siihen aikaan paikalla valetut holvit olivat yleinen rakennusmuoto kerrostaloissa. Rakennustekniikka vei mennessään ja yli kolmen vuoden työkokemuksen jälkeen alkoivat opinnot kiinnostaa.

Tarkemmin valvoja on esitelty oheisessa CV:ssä

Neuvonta

Kodin kunnostajalle yritys tarjoaa erilaista rakentamisen apua. Haluamme neuvoa ja löytää ratkaisuja esimerkiksi omakotitalon kunnostajille siihen, kuinka rakennusta kunnostetaan ja mihin asioihin olisi kiinnitettävä huomiota, jotta rakennuksen elinkaari olisi mahdollisimman pitkä. Rakentamisessa on monta eri osa-aluetta, joissa jokaisella alueella on omat osaajansa. Mikäli työtehtävä ei ole meidän osaamisalueella, niin ohjaamme teidät eteenpäin. Rakentaminen on niin kallista, että sen pitää onnistua ensimmäisellä kerralla.

Sisustaminen

Koti on paikka, missä ihminen viettää suuren osan ajastaan. Sisustamisella tai tuunaamalla kotiin saadaan uutta ilmettä monesti hyvinkin pienellä rahalla ja vaivalla. Yrityksemme pystyy auttamaan pienten pintaremonttien suunnittelussa.